Over

Het is bijzonder hoe een leven kan lopen.

Ik heb altijd gewerkt in de reisbranche, waar ik mensen graag van dienst was. Tijdens de periode dat ik mijn tweede kind kreeg, wilde ik graag wat doen met mijn handen. Ik heb altijd van mooie dingen gehouden en schep er genoegen in om mijn omgeving te gezellig en mooi te maken. Daarom ging ik creatief aan de slag en volgde wat cursussen op het gebied van stofbewerking en creatieve workshops. Al gauw merkte ik dat de mensen in mijn omgeving mijn werk mooi vonden. Daarom begon ik met het maken van kraamkado’s, vlaggenlijnen en andere accessoires. Toen ook mensen zich aandienden die wilden leren hoe ze zelf op creatieve wijze vorm konden geven aan kado’s en bijzondere momenten, begon bij mij het idee te ontstaan om voor mijzelf te beginnen.

Ook het voor mijzelf beginnen was een reis. Hoe kon ik mijzelf onderscheiden tussen de vele aanbieders op creatief gebied? Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit. Gewoon maar een beetje doen….dat hoort niet bij mij. Ik ben daarom op zoek geweest om ook mijn bedrijf op de juiste wijze vorm te geven. Tijdens mijn zoektocht vond ik wat echt bij mij hoort: de creatieve vertaling maken.

Na 4 jaar workshops gegeven te hebben op gebied van stoffen, garen en ander weefgetouw,  ben ik me volledig gaan richten op carnaval creaties!

Ik geef workshops in hoofddeksels zoals tooien en hoeden waar mensen zelf aan de slag kunnen met vooraf bepaalde wensen.

Ik maak zelf creaties aan de hand van  jouw wensen. Het eindresultaat is het verheugde gezicht van mijn klant als iets precies geworden is zoals ze het wilde hebben.

Ik nodig je daarom graag uit in mijn atelier, in mijn wereld waar alle
creativiteit mogelijk is.

Groetjes Debbie